Vendégkönyv

 
 
 
A *-al megjelölt mezők kötelezőek,
3 entries.
Csirke Andrea Klára wrote on november 13, 2023 at 6:10 du.
Festôi környezet, csend nyugalom! A hàzigazda vendégszeretete, közvetlensége olyan érzést keltett bennünk, mintha ,,haza" mennénk! Tisztasàg, kényelem csodàs viràgok, örökzöldek friss tiszta levegő! A konyha is nagyon jòl felszerelt, önellàtóan étkezést is mindig kényelmesen meg tudtuk oldani! Udvaron szalonna sütéstől kezdve kerti grill, minden adott az ide érkezők szàmàra! Nagyon jòkat lehet aludni a kényelmes àgyakban a jò Bakonyi levegőn! Mi màr párommal több esetben megfordultunk a vendéghàzban, mindig ugyanazt a maximàlis vendégekért valò törődést kaptuk a hàzigazdàtòl!! Szīvesen visszajàrunk és mindenkinek csak ajànlani tudjuk Bakonybélben az Örökzöld Vendéghàzat! ❤️ Nàlunk az értékelés 10 pont maximàlis!
Tehel Tibor wrote on augusztus 16, 2023 at 4:14 du.
Kedves Örökzöldhàz! Második alkalommal szerveztem az aktív 4 napomat önökhöz, és úgy mint néhâny éve, most sem csalódtam, sőt…… Abszolút top kategóriàs az emberi, a tárgyi oldal, el is énekeltem búcsúzoúl: VISSZAJÖVÖK ÉN EGYSZER MÉG!!!!
Kurilla Hajnalka wrote on augusztus 16, 2023 at 4:13 du.
Baráti társasággal érkeztünk. Maximálisan elégedettek voltunk a ház felszereltségével, hangulatával, tisztaságával. A nagy odaadással gondozott kert tökéletes alkalmat biztosít grillezésre, bográcsozásra, szabadidő eltöltésére. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, kedves házi néni rugalmasan kezeli a fizetési alternativákat. (Készpénz, szépkártya). Bármikor visszamennénk.